Afscheid PostNL

Donderdag 09 november 2017

In het najaar 2017 heeft de Nijmeegse Postharmonie helaas afscheid moeten nemen van PostNL als hoofdsponsor.

Vanaf 1906 heeft de NPH als personeelsvereniging onderdeel uitgemaakt van PostNL.

In 2009 kwam daar verandering in; van meerdere muziekverenigingen werd afscheid genomen en alleen met Gruno's Postharmonie en de Nijmeegse Postharmonie werd de samenwerking voortgezet,  in de vorm van een sponsor-overeenkomst.

Helaas heeft PostNL (de Personeels Verenigingen PostNL) moeten besluiten ook de sponsor-overeenkomst van beide verenigingen te beëindigen. De sponsoring is de afgelopen paar jaren afgebouwd en het afscheid is nu gekomen.

Wij bedanken PostNL voor de enorme steun die zij onze vereniging door alle jaren heeft gegeven.

De naam Nijmeegse Postharmonie gaat waarschijnlijk veranderen, maar blijft vooralsnog nog even hetzelfde.