VZNN: Samenwerking met het Lents Orkest

Dinsdag 11 december 2018

De afgelopen periode zijn de voorbereidingen getroffen om nauw te samen samenwerken met het Lents Orkest, voortgekomen uit de terugloop van het aantal musici bij de orkesten van beide verenigingen.

Samen met onze malletband is de weg ingezet naar de vorming van een nieuwe vereniging.

Begin januari wordt een start gemaakt met het gezamenlijke repeteren van het orkest voor een concert rond mei 2019. Deze 'proefperiode' zal dit nieuwe orkest onder leiding staan van Sander Waamelink.

De repetities vinden plaats op donderdagavond in het Kolpinghuis te Nijmegen.

Alle musici, die interesse hebben om mee te komen spelen bij dit orkest of gewoon eens te komen kijken/luisteren, zijn van harte welkom.

Gedurende de komende maanden zal o.a. een profielschets van de nieuwe vereniging worden gemaakt en gezocht naar een vaste dirigent, die ons daarna kan gaan leiden.