Vereniging

De inmiddels 112 jaar 'oude' Nijmeegse Postharmonie (NPH), sinds enkele jaren gevestigd in Wijchen, heeft een harmonie-orkest en een malletband (melodie percussiegroep).

Op deze website vind U diverse info over en foto's van onze vereniging.

Voor meer informatie over optredens: klik hier voor onze agenda.

Voor boekingen: klik hier om contact op te nemen via het formulier op deze website.

De NPH heeft donateurs, die het mogelijk maken jaarlijks een bijzonder concert te verzorgen.

Voor een minimum bedrag van € 15,= ontvangen donateurs 2 toegangskaarten voor een concert van de NPH. Wanneer u zich opgeeft, ontvangt u tzt een brief met de betalings-info en bijzonderheden over het eerstvolgende concert; dat U kunt bijwonen.

Klik hier om U aan te melden als donateur.

In het najaar 2017 heeft de Nijmeegse Postharmonie helaas afscheid moeten nemen van PostNL als hoofdsponsor; de naam gaat waarschijnlijk veranderen, maar blijft vooralsnog nog even hetzelfde.

Wij bedanken PostNL voor de enorme steun die zij onze vereniging door alle jaren heeft gegeven.